Executive Career Switch

Hebben die wat met elkaar te maken? Bij een overdaad aan zelfvertrouwen lift zelfgenoegzaamheid op de loer.   En zelfgenoegzaamheid is nog als eens een overdreven vasthouden van wat er ooit was. En dat vasthouden wordt meestal gevoed door de angst voor het nieuwe. Is ook niet makkelijk om ‘weer opnieuw’ te moeten beginnen. Is niet zo natuurlijk maar het voelt wel zo. Aanpakken dus want je moet snel weer in beweging zijn en de markt actief. Jouw merk met vertrouwen neer zetten. Geloven in wat je aanbiedt en waar je kracht zit. Op zijn Cruijff’s: een gat voor je laten vallen en dan er zelf inlopen. Wel blijven kijken en op tijd bijstellen. En soms is dat door een ander zoekveld te kiezen. Ga zitten waar ze op je zitten te wachten. Dat levert meer op dan beuken op gesloten deuren. In elk geval zelfvertrouwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.