Executive Career Switch

Wie het weet mag het zeggen. Maar wat je ook aanraakt de wereld van geld, grondstoffen, retail, gezondheid, voeding, energie, geopolitiek staat op zijn kop. Het wordt allemaal anders en niemand weet precies hoe het gaat lopen. Laat staan dat de lijn uit het verleden naar de toekomst kan worden doorgetrokken. Dus tijd voor klassieke business development: de markt vragen waar hij wakker van ligt. Daar beginnen wij mee. Hoe wordt er op je gereageerd als j inhoudelijk aan het netwerken bent. Das heel wat anders dan een job hunt en toch ligt het naadloos in elkaars verlengde. En met de resultaten die dat oplevert eens goed kijken wat dat over jou, je positionering en marktmogelijkheden zegt. Wij doen het aan het begin om alles wat daarna nog aan support komt 100% te kunnen laten aansluiten. Geen onnodige dingen doen maar zinvol bezig zijn. En raakschieten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.