Executive Career Switch

De crisis heeft ook een aantal hele goede dingen bewerkstelligd. Een daarvan is dat organisaties weer zelf aan het rekruteren zijn. En ook in het 150K+ segment. Vaak in combinatie met een bureau maar dat is zeker geen regel meer. Dat biedt mooie kansen als je weet hoe je jezelf in de markt kan zetten. Het loont dus de moeite om niet alleen een relatie op te bouwen bij de intermediairs maar ook bij de potentiële eindklant. Netwerken met een doel en zorgen dat je leads creëert? Ja, je leest het goed: leads creëert. Dat betekent op een slimme manier met de social media omgaan. LinkedIn wordt heel goed bekeken en met een paar in zichzelf eenvoudige handelingen word je snel zichtbaar voor een grote groep Strangers. Onderwerpen kiezen die passen bij jouw brand. Onderzoek doen en White papers schrijven kunnen een heel krachtig middel zijn. Of juist onbetaald vrijwilligerswerk doen wat je zichtbaar in de juiste kringen brengt. Zo maak je van Strangers Friends. En friends zijn een warm contact. De perfecte uitgangspositie wanneer de vacature komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.